Nasza pasta świetnie sprawdzi się w roli smarowidła do różnego rodzaju pieczywa, ale również jako dodatek do naleśników, placuszków. Dobrze smakuje także w towarzystwie świeżych warzyw.
PASTA KANAPKOWA Z CIECIORKI Z DODATKIEM KONCENTRATU POMIDOROWEGO I BAZYLII – DO SMAROWANIA PIECZYWA. PASTERYZOWANA.
Składniki:
ugotowana cieciorka 52% (woda, cieciorka), cebula, koncentrat pomidorowy 10%, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), błonnik pszenny (bezglutenowy), bazylia suszona 0,4%, przyprawy (zawierają seler). Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać: soję, sezam, gorczycę.
Tabela wartości odżywczych w produkcie
Lp | Wartość odżywcza produktu | w 100 g | w porcji (26 g) | % RWS* w porcji (26 g) |
---|---|---|---|---|
1 | Wartość energetyczna | 689 kJ / 165 kcal | 179 kJ / 43 kcal | 2% |
2 | Tłuszcz | 10 g | 2,7 g | 4% |
3 | w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g | 0,2 g | 1% |
4 | Węglowodany | 12 g | 3,1 g | 1% |
5 | w tym cukry | 2,9 g | 0,8 g | 1% |
6 | Błonnik | 3,2 g | 0,8 g | - |
7 | Białko | 4,5 g | 1,2 g | 2% |
8 | Sól | 1,1 g | 0,28 g | 5% |
Masa netto: 160 g
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.