wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Przepisy » Pasta z czerwonej fasoli

Producenci

Kontakt

  • Wegetarianin
    ul. Kołobrzeska 12
    10-443, Olsztyn
    NIP: 7392343022
  • E-mail:wegetarianin@wegetarianin.pl
  • Telefon89 533 70 88
  • Godziny działania sklepuPn-Pt: 9-17, Sob: 9-14

Pasta z czerwonej fasoli

Nie masz pomysłu na pastę do kanapek? Przychodzimy z pomocą!
Pasta ta idealnie pasuje do każdego chleba.
Z pewnością wielu wegan nurtuje pytanie, co jeść do pieczywa. Oto rozwiązanie.




Składniki na pastę z czerwonej fasoli: Fasolę maczamy 4-6 godzin w wodzie. Następnie gotujemy na parze lub w garnku na małym ogniu przez około 40 minut i przekładamy do miski. Dodajemy wszystkie pozostałe składniki, miksujemy i gotowe. Na koniec posypujemy szczypiorkiem lub dymką.
Przyprawy możecie dobierać dowolnie według własnego smaku.

Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy
Sklep internetowy shopGold
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu